Виждаме поголовни смени на ниво местна власт, на ниво изпълнителна власт,

...
Виждаме поголовни смени на ниво местна власт, на ниво изпълнителна власт,
Коментари Харесай

ПП-ДБ: Виждаме поголовни смени в местната власт, в службите и регулаторите

Виждаме поголовни смени на равнище локална власт, на равнище изпълнителна власт, в това число ключови позиции в служби и регулатори. Ако някой не бъде освободен или уволнен, той бива заставен да подаде оставка. Това съобщи националният представител Богдан Богданов в коридорите на Народното събрание след парламентарния контрол, в който от обединението ПП-ДБ попитаха за промените, осъществени от служебното държавно управление, съобщи кореспондент на " Фокус "

" Основният проблем, който виждаме, е, че всички промени са с хора, доста приближени до господин Делян Пеевски ", съобщи Богданов. 

Той дефинира договарянията за сформиране на постоянно държавно управление като " заслон ": " Параван, през който желаеме да гледаме циркове в Народното събрание, само че сега се приготвят последващи избори на равнище локална власт ", сподели още Богданов.  

По думите му задачата е цялостното преодоляване на държавното управление. 

От ПП-ДБ дефинираха промените в регионалната администрация като " скандални ". По-рано през седмицата Народното събрание отхвърли да освободи Серджан Съдкъев от Надзорния съвет на Агенцията за обществени предприятия и надзор, само че все пак обаче, малко по-късно, той бе назначен за регионален шеф на Разград . Според обединението има подозрения в дейстивията на служебното държавно управление към назначенията в регионалната администрация няколко часа преди Народното събрание да реши дали да излъчи постоянно такова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР